مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج

رئیس مرکز امور نمایندگان مجلس: همه به سهم خود در مشکلات کشور دخیل هستیم

رئیس مرکز امور نمایندگان مجلس گفت: هر اتفاقی در کشور رخ دهد، بخشی از آن نتیجه کار ماست؛ همه به سهم خود دخیل در مشکلات هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 23
کد خبر: ۲۶۹۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالعلی رحیمی مظفری ۴ بهمن‌ماه، در نشست هم‌اندیشی مجمع نمایندگان ادوار خراسان رضوی که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: تابوشکنی استفاده از سرمایه انسانی توسط استاندار خراسان رضوی ستودنی است. ما در ادبیات خود، کلمه منابع انسانی را به سرمایه انسانی اصلاح کردیم. منابع انسانی زمانی درست است که از سرمایه استفاده شود. امروز استاندار حرکت جهادی انجام داد تا از این ظرفیت بتواند استفاده کند و شک نکنید این حرکت تبدیل به الگو در سطح کشور خواهد شد و تکلیف برجای‌مانده چند ساله است.

وی با بیان اینکه باید سرمایه اجتماعی نظام افزایش یابد، افزود: هر اتفاقی در کشور رخ دهد، بخشی از آن نتیجه کار ماست؛ همه به سهم خود دخیل در مشکلات هستیم و امیدواریم از این به بعد در کنار یکدیگر و به منظور افزایش سرمایه نظام، رقابت‌ها به رفاقت تبدیل شود.

رئیس مرکز امور نمایندگان مجلس با اشاره به جلسات مجامع ادوار، گفت: در جلسات مجامع ادوار ۶ مورد مطرح شده است؛ از جمله ضرورت تماس و ارتباط موثر با نمایندگان ادوار، استفاده از تجربه و ظرفیت‌ها، ارائه خدمات مورد نیاز نمایندگان خصوصا مسکن، جهاد تبیین، حفظ شأن نمایندگان و نهایتا ایجاد ساختاری برای قرار دادن مسائل روز کشور در خدمت نمایندگان ادوار. در این راستا همایش نمایندگان ادوار را خواهیم داشت که امیدواریم الگویی برای سایر استان‌ها باشد.

همچنین سید محمود مدنی، نماینده ادوار بجستان و گناباد نیز در بخش دیگری از این نشست، عنوان کرد: مباحث زیادی در کارگروه‌ها مطرح شد. اولین قدم برای اصلاح و توسعه کشور این است که خود را باور کنیم. نمی‌شود ادعای مذاکره با دنیا را کنیم، اما خود را باور نداشته باشیم.

وی ادامه داد: بیشتر از نگران بودن برای ذخیره ارزی، نگران سرمایه اجتماعی هستم. اگر این سرمایه از بین برود، همه از بین خواهیم رفت. تقاضای من به عنوان عضوی از این جمع حفظ سرمایه اجتماعی است. امیدوارم در گام‌های بعدی خیلی جدی‌تر بتوانیم خود را نقد و بحران‌ها را تحلیل کنیم که قدم مهمی است. / ایسنا

کلمات کلیدی: مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار